26 de gener de 2020 26/1/20

La campanya esportiva retarda lleugerament l'inici de les activitats a l'1 d'octubre

    La piscina municipal Yurema Requena reobri dilluns que ve, 24 de setembre, amb un gimnàs provisional a causa de les obres de reparació que s'estan duent a terme en les instal·lacions. Per la seua banda, la campanya d'activitats, prevista inicialment per a dilluns que ve, es retarda una setmana, fins a l'1 d'octubre, a causae fonamentalment dels problemes derivats de l'aplicació de la nova Llei de Contractes.

    "La nova normativa, que suposa la tramitació de fins a cinc contractes pels diferents serveis esportius, i la situació econòmica que ha viscut enguany l'Ajuntament, com a conseqüència de les resolucions urbanístiques i l'entrada en vigor al juliol del pressupost municipal, han dificultat enormement la gestió dels diferents serveis i activitats de la campanya esportiva d'enguany. Així i tot, el personal tècnic del Servei Municipal d'Esports ha fet un gran treball i esforç perquè aquestes dificultats afecten el menys possible a l'usuari", assenyala el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo. D'aquesta manera, la campanya apenes es veurà retardada una setmana, tenint en compte que ja algunes de les activitats tenien previst el seu inici a l'octubre.

    Per la seua banda, les instal·lacions de la piscina Yurema Requena s'han vist afectades per un problema en el sistema d'alimentació i evacuació d'aigües, per la qual cosa estan sent reparades. De moment, l'SME ha habilitat un gimnàs provisional perquè els usuaris puguen iniciar la temporada de la piscina amb normalitat.

    Pujar