20 de setembre de 2020 20/9/20

PP: "Benlloch ratifica que impedirà que els veïns de Vila-real es beneficien de la revisió cadastral"

PP: "Benlloch ratifica que impedirà que els veïns de Vila-real es beneficien de la revisió cadastral" - (foto 1)

    L'alcalde Benlloch ha ratificat en la junta de portaveus celebrada avui que impedirà que els veïns de Vila-real es beneficien de la revisió cadastral impulsada pel PP. L'alcalde ha tornat a assegurar que quan el Govern d'Espanya revise el cadastre, actualitzant els preus dels béns i immobles, ell pujarà el tipus impositiu per a seguir recaptant el mateix.

    I és que l'IBI es calcula amb els valors cadastrals i el tipus que fixa cada ajuntament. El problema és que com Benlloch vol mantenir un model de ciutat faraònic, ha de pujar els impostos a tots els veïns i amb açò comprar palaus.

    El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha recordat que el PP va iniciar l'any passat la petició de la revisió dels valors cadastrals perquè els veïns paguen menys en l'IBI. Una maniobra que es podia fer des de gener de 2016 i que, davant el bloqueig de Benlloch, el PP va començar a dur a terme per a beneficiar als veïns.

    De fet, la revisió cadastral afectaria a impostos com el de Transmissions Patrimonials, la Plusvàlua, l'Impost de Patrimoni, per les herències, l'IRPF i, per descomptat, per l'IBI. De fet, açò alleujaria l'increment dels impostos que Bell-lloc ha perpetrat a Vila-real al costat de Compromís i que el seu objectiu és la compra de palaus i capritxos dins del seu model faraònic de ciutat.

    Pujar