27 de setembre de 2020 27/9/20

PP: "Benlloch provoca un altre 'pufo' de 145.000 euros en gastos de protocol mentre puja l'IBI"

  • Els populars adverteixen que "aquest forat és un clar exemple del desastre econòmic de Benlloch: gastar més del que s'ingressa i fer-ho en capritxos com és la despesa en protocol"

"Un nou escàndol generat pel desastre econòmic de Benlloch. L'alcalde ha provocat un nou 'pufo' de 145.621,33 euros en despeses de protocol, malgrat que no disposa de pressupost i, de forma paral·lela, puja l'IBI als veïns de la ciutat".

A través d'un informe dels serveis jurídics de l'Ajuntament adverteixen a l'alcalde d'aquest 'pufo' en voler pagar una despesa de més de 12.000 euros en diverses factures de viatges. En el moment de pagar aquestes despeses, la Intervenció adverteix a Benlloch que en la partida de protocol hi ha una despesa de més de 145.000 euros acumulats i sense pagar i se li avisa que aqueixes factures "ja són exigibles a l'Ajuntament en trobar-se en situació de degudament conformades i, per tant, reconeguda el deute comercial amb els proveïdors".

Tal com ha lamentat l'edil del PP a Vila-real, Carlos Gil, en aquest informe s'ajunten dues realitats del desastre Benlloch: se segueix gastant més del que s'ingressa i es gasta en capritxos.

"És lamentable que els proveïdors i empresaris seguisquen sense cobrar i, en lloc de solucionar-ho, s'aposte per seguir gastant a mans plenes"i que "Benlloch siga tan irresponsable de fabricar mentides per a cercar culpables en lloc d'admetre que porten des de 2014 gastant més del que s'ingressa".

Per a l'edil "a aquest caos se suma el fet que queda clar quins són les prioritats per a Benlloch i el seu equip: els capritxos". Gil assenyala que "no només es gasta dos milions d'euros per a comprar-se el Gran Casino sinó que gasta a mans plenes en protocol i capritxos, en menjars o en què una empresa actualitze el Facebook del SME" mentre que "de forma paral·lela, Benlloch ens puja l'IBI a tots i aplica retallades històriques per a tots els veïns".

Pujar