elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "Benlloch acaba l'any amb un deute de 278.000 euros a les ONG de Vila-real"

PP: "Benlloch acaba l'any amb un deute de 278.000 euros a les ONG de Vila-real" - (foto 1)

  Nou escàndol en el règim dels socialistes i Compromís de Vila-real. Mancant vuit dies hàbils perquè es tanque l'any, l'Ajuntament té un deute de 278.000 euros amb les ONG de la ciutat.

  Entitats socials la comesa de les quals és ajudar als altres i que, en molts casos, encara estan a l'espera de cobrar un 20% de les ajudes de l'any passat. Una situació que per als populars és una mostra més del desastre de Bell-lloc i una falta de sensibilitat molt greu.

  La regidora del Partit Popular, Dora Llop, ha lamentat "que aquesta situació es visca a Vila-real quan després és evident que tenen diners per al que volen". La regidora assenyala que "no tenen diners per a aquestes associacions però sí tenen diners per a salvar l'Hostal del Rei i comprar palaus" quan, per cert, "este edifici no està en perill, ni molt menys, ja que ho ha comprat un particular al que estan assetjant per açò".

  La gravetat de la situació és tal ja que, a més, aquestes associacions tenen una ajuda nominativa. És a dir, des que s'aprova el pressupost tenen una partida concreta aprovada i reservada "d' ací que el desastre siga més gran".

  El PP proposarà que aquest tipus de col·lectius reben en un termini màxim de tres mesos després d'aprovar-se l'ajudes per a evitar aquesta situació tan sagnant.

  Pujar