elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP adverteix del “desastre de Benlloch en augmentar el caos en el pagament a proveïdors”

El PP adverteix del “desastre de Benlloch en augmentar el caos en el pagament a proveïdors” - (foto 1)

  El Partit Popular de Vila-real ha advertit avui del "creixent desastre en la gestió dels comptes públics per part de Bell-lloc i que ha provocat, entre altres coses, una severa pujada d'impostos als vila-realenses".

  L'edil del PP en la ciutat, Carlos Gil, ha lamentat que "el desastre de Benlloch està provocant, entre moltes altres qüestions, que totes les factures de publicitat i propaganda s'aproven amb l'advertiment legal de l'interventor que falta el procediment preceptiu", assenyala l'edil.

  Així mateix, "el descontrol en els comptes de l'Ajuntament fa que cada vegada hi haja més pufos i deutes amb els petits empresaris i els autònoms de Vila-real". "Ara han dit que la factura electrònica va a facilitar el poder pagar les factures amb major rapidesa, però ja fa molt temps que existeix aquest procediment i que els proveïdors que facturen més de 5.000 euros ho han de fer per aquest mitjà obligatòriament".

  Carlos Gil assenyala que "de fet, malgrat que existeix aquesta fórmula funcionant des de fa temps, molts empresaris i autònoms que facturen de forma electrònica igualment se'ls deu diners".

  El regidor popular explica que "el fet de gastar més del que s'ingressa i aquest caos constant és el que fa que després ho paguem tot 'a escote'" amb pujades d'impostos "i que hàgem d'assumir que es compre el Gran Casino o els palaus que va a comprar l'alcalde".

  Pujar