elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Les fortes tempestes obliguen a tallar l'autovia A-31 a Alacant

Les fortes tempestes obliguen a tallar l'autovia A-31 a Alacant
Les fortes tempestes obliguen a tallar l'autovia A-31 a Alacant

  Les fortes tempestes que ha registrat la Comunitat Valenciana han deixat imatges que feia mesos que no es veien, especialment a l'interior de València i Alacant, encara que les pluges han afectat també a Castelló este dimecres.

  La intensitat de la tempesta ha obligat fins i tot a tancar l'autovia A-31 al seu pas pels municipis de L'Alzina i Caudete (Albacete) per un embalsamiento de la calçada, que discorre en el límit de Villena amb Castella-la Manxa.

  Després de rebre l'avís, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L'equip mèdic del SAMU ha assistit a diverses persones ferides que seran traslladades a l'hospital d'Almansa, en els recursos sanitaris que s'han desplaçat al lloc des de Castella-la Manxa.

  Segons ha informat la Direcció General de Trànsit (DGT), la circulació ha quedat interrompuda entre el quilòmetre 167 i el 163 en esta zona en la qual, segons la xarxa d'Avamet, s'han fregat els 50 litres en municipis com Vallada.

  Les pluges han deixat imatges que mostren la força de l'aigua, barrancs plens i fins i tot graníssol en algunes zones, com els vídeos que hem rebut de les pluges de diverses poblacions com Benimassot, Moixent o Caudete de las Fuentes (València).

  Cal recordar que per a este dimecres a la vesprada l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l'avís groc en gran part del territori i l'avís taronja a l'interior de la província de València.

  Pujar