elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Les curioses escenes que ha deixat la gota freda en la Comunitat Valenciana

Les curioses escenes que ha deixat la gota freda en la Comunitat Valenciana
Les curioses escenes que ha deixat la gota freda en la Comunitat Valenciana
  • Cotxes que s'arrisquen a travessar rius o veïns que tractar d'agranar les inundacions

La gota freda està deixant escenes de desolació per tota la Comunitat Valenciana i especialment en el sud de la província de Castelló, on s'han registrat fins a 150 litres de pluja en solo unes hores.

Carreteres tallades, sostres que es desprenen, ensulsiades, baixos negats… Els bombers han actuat en desenes de sinistres que han patit els ciutadans.

No obstant això, també ha deixat imatges curioses, com el de la formació d'una tromba marina enfront de Castelló o casos curiosos que han corregut ràpidament pels ‘whatsapps’.

És el cas d'aquests veïnes de Vila-real que tractaven (sense èxit) d'agranar l'aigua per a apartar-ho del seu portal. Una lluita de David contra Goliat que ha guanyat Goliat, ja que l'aiguat no ha pogut ser frenada per les graneres.

Un altre exemple, en aquest cas més temerari, és el del tot terreny d'alta gamma que ha decidit travessar el riu Naixement a Oriola malgrat estar el gual completament inundat.

De fet, una dona ha quedat atrapada i ha hagut de ser rescatada per la Policia quan tenia l'aigua fins a la cintura. El segon conductor, veient el cotxe atrapat, s'ho pensa, però al final s'arrisca i queda també atrapat.

Una altra de les escenes que ha deixat el dia és la de les tapes d'embornal que saltaven per la pressió de l'aigua, amb el perill que això suposa. Un fenomen similar al que s'ha produït en els banys d'alguns baixos de la capital de la Plana Alta.

Pujar