elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Un bou corre per les vies del tren en una localitat valenciana

Un bou corre per les vies del tren en una localitat valenciana
Un bou corre per les vies del tren en una localitat valenciana
  • Si bé l'animal si es va colar en les vies del tren, el va fer en la via que connecta Nova York i Nova Jersey, no en la Comunitat Valenciana

Ni els rens de Papà Noel ni els camells dels Reis Mags d'Orient, sinó un bou ha sigut vist corrent per les vies del tren en una localitat valenciana. Aquesta ha sigut la broma que ha gastat elperiodic.com als seus lectors en el Dia dels Sants Innocents.

Les persones que es trobaven en l'andana esperant l'arribada del seu comboi van observar atònits com l'animal corria pel centre de la via, totalment alié al perill que li aguaitava.

En una terra com la nostra, la Comunitat Valenciana, és habitual veure bous en les places i als carrers, però no en les vies del tren i molt menys en l'única temporada de l'any en la qual no se celebren actes taurins.

Tot sembla indicar que es tractaria d'un dels animals que es va escapar a la fi d'agost després d'un accident de trànsit a Bunyol, quan un camió carregat de caps de bestiar va patir un accident i com a conseqüència els astados s'havien escapat.

L'animal, al més estil Forrest Gump, porta corrent quatre mesos exactes, buscant als seus germans i tornar a casa per a celebrar l'arribada de l'Any Nou en família.

El vídeo correspon a un tuit tret d'un mitjà digital d'un animal que corria per les vies del tren entre Nova York i Nova Jers

Pujar