elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Una 'chirigota' de Cadis vincula l'incendi de Campanar amb les Falles: la frase no et deixarà indiferent

Una 'chirigota' de Cadis vincula l'incendi de Campanar amb les Falles: la frase no et deixarà indiferent
Una 'chirigota' de Cadis vincula l'incendi de Campanar amb les Falles: la frase no et deixarà indiferent
  • El grup ha compartit en les xarxes socials un vídeo que s'ha fet viral

Després del Carnaval de Cadis arriba el Carnaval chiquito, també conegut com a Carnaval dels Jartibles, que enguany s'ha realitzat el 25 de febrer.

L'incendi de dos torres d'habitatges a València ha marcat l'actualitat des del dijous 22 de febrer quan el foc en un habitatge va acabar arransando els dos blocs annexos, devorant 138 habitatges, deixant deu morts i moltes famílies pràcticament amb el posat.

Tan d'actualitat ha estat l'incendi de València que una 'chirigota', coneguda com a Intocables, han aprofitat la situació ocorreguda en el barri de Campanar per a incloure-la en una de les seues facècies.

El missatge no deixa a ningú indiferent, encara que ells ja advertixen que li la juguen en traure este tema.

Els Intocables estan formats per un grup de cinc homes que en ple carrer envoltats del públic es llancen a cantar una de les seues composicions assegurant que “Últimamente no sé que pasa, que en los Carnavales los repertorios no tienen gracia” i continuan afirmant que “hay ofendidos por cualquier pamplina, si reírnos de todo es la mejor de las medicinas”.

El públic continua escoltant-los atentament i la 'chirigota' assegura que “Se dicen cosas que mucha gente no está de acuerdo, por eso ahora yo saco un tema que me la jueg”.

Per a a continuació vincular l'incendi de Campanar amb les Falles. Els Intocables asseguren: “Muchos con la fiesta no tienen paciencia, que han adelantado este año las Fallas en Valencia”. Els riures del públic tampoc et deixaran indiferent i després de les primeres riallades, es llancen a crits de “esto es Carnaval, esto es Carnaval”.

Lletra completa

“Últimamente no sé que pasa, que en los Carnavales los repertorios no tienen gracia.
Hay ofendidos por cualquier pamplina, si reírnos de todo es la mejor de las medicinas.
Se dicen cosas que mucha gente no está de acuerdo.
Por eso ahora yo saco un tema que me la juego.
Muchos con la fiesta no tienen paciencia, que han adelantado este año las Fallas en Valencia”

Pujar