elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | “Assassinareu als treballadors”: denuncien llançaments de pedres contra vehicles en carreteres valencianes

“Assassinareu als treballadors”: denuncien llançaments de pedres contra vehicles en carreteres valencianes
“Assassinareu als treballadors”: denuncien llançaments de pedres contra vehicles en carreteres valencianes
  • Un camioner ha mostrat les conseqüències de l'atac en la carretera València-Albacete

Seguixen els actes vandàlics contra els conductors en la Comunitat Valenciana. La setmana passada elperiodic.com informava d'un acte vandàlic en l'Autopista A-7 a l'altura d'Alginet quan un grup d'individus va llançar pedres des d'un pont sobre els vehicles en circulació, provocant danys materials i fins i tot posant en risc la vida de conductors i acompanyants.

El conductor d'un camió ha gravat un vídeo en el qual es veuen les conseqüències d'estes apedregades. “Jo ho he esquivat, m'heu rebentat una roda, però porteu dos cotxes que quasi maten als camioners”.

A més contínua mostrant en la gravació les conseqüències de les pedrades. En el de la imatge de portada es veu com la pedra ha deixat senyal en la 'A' final de la marca del camió.

“Assassinareu als treballadors”, lamenta en el vídeo.

Esta setmana s'ha conegut una altra agressió amb pedres a cotxes i camions. Segons es pot veure en el vídeo adjunt, l'incident es va produir en la carretera València-Albacete, a l'altura d'Algemesí. “Aneu amb compte que hi ha joves tirant pedres als cotxes i als camions”, indica @groveufo.

Elperiodic.com s'ha posat en contacte amb la Federació Valenciana d'Empresaris del Transport i la Logística (FVET) per a conéixer si l'entitat ha rebut queixes o denúncies per part dels transportistes que s'hagen vist afectats per estes agressions. De moment, la FVET no ha rebut cap queixa sobre aquest tema.

 

Pujar