elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Álvaro de Luna li declara el seu amor a Laura Escanes en ple concert en Cullera

VÍDEO | Álvaro de Luna li declara el seu amor a Laura Escanes en ple concert en Cullera
  • L'artista l'ha pujada a l'escenari per a dedicar-li la cançó que ha escrit per a ella “Todo contigo”

MÉS FOTOS
VÍDEO | Álvaro de Luna li declara el seu amor a Laura Escanes en ple concert en Cullera - (foto 2)

Álvaro de Lluna i Laura Escanes són una de les parelles del moment, les seues mostres d'amor són habituals en xarxes socials, on es deixen veure molt enamorats. Aquest està sent un estiu molt bonic per a ells, ja que al costat de les nombroses escapades i viatges la parella acaba de viure un moment inoblidable.

Aquest diumenge Álvaro de Lluna es desplaçava al costat de la seua parella fins a la localitat valenciana de Cullera per a actuar en el festival de música Zevra. Prop de la una de matinada i sota l'anhelada espera d'al voltant de 40.000 persones, el cantant eixia a l'escenari i posteriorment cridava a Laura Escanes perquè pujara amb ell. Una vegada junts, l'artista li dedicava la cançó Tot Amb tu en ple directe mentre la jove no podia ocultar la seua emoció i se li escapava alguna llàgrima.

Ha sigut sens dubte el momentazo del festival, la felicitat i l'amor que transmetien van contagiar a tots els allí presents que no s'esperaven en absolut poder viure en primera persona una declaració d'amor de tal magnitud.

Més tard, Álvaro pujava una història a xarxes socials recordant el concert i li escrivia unes paraules plenes d'afecte a la seua núvia. "De les coses més boniques que m'han passat aquests dies és haver-te escrit una cançó en un moment de la meua vida en el qual sentia no estar preparat ni per a suportar-me i que la cantara tota aquesta gent a ple pulmó. Tant de bo dure per sempre, encara que si no és així vull agrair-te la bondat de la meua ànima. No sé si en algun moment escriuré una cançó amb més cor que aquesta. El que sí que sé és que m'has ensenyat a voler-me, a voler bé i a voler ser millor persona". Laura també es pronunciava en Instagram i afirmava que seguia en estat de xoc, ja que no s'esperava el que va succeir.

Tots dos van començar la seua relació a principis d'enguany, mesos després que Escanes decidira posar punt i final al seu matrimoni amb Risto Mejide. Després de set anys de relació i una filla en comú se separaven. Ara Laura gaudeix del seu nou festeig amb el cantant i comparteix amb els seus seguidors el feliç que se sent. Els seus inicis no van estar exempts de polèmica, perquè la gran pressió mediàtica pel divorci recent van portar a la jove a patir ansietat. No obstant això, amb el pas del temps sembla que travessen el seu millor moment i prova d'això és la declaració d'amor en el Zevra.

Pujar