Castellano

Protecció Civil Sant Vicent posa en marxa un servei d'ajuda a persones amb dificultats

Protecció Civil Sant Vicent posa en marxa un servei d'ajuda a persones amb dificultats
  • Les i els voluntaris de l'agrupació de Protecció Civil de Sant Vicent del Raspeig han posat en marxa una iniciativa ciutadana per a ajudar a les persones majors, mobilitat reduïda o que pertanguen a grups de risc

  • Des de hui, dimecres 18 de març podran poden sol·licitar la col·laboració dels voluntaris trucant a aquest telèfon o enviant un missatge via Whatsapp 670 387 557

Els voluntaris de l'agrupació s'ha organitzat en torns de dues persones en cada franja horària i disposaran dels quatre vehicles amb els quals compta Protecció Civil Sant Vicent per a realitzar aquest servei.

S'encarregaran d'anar al domicili de les persones que necessiten l'ajuda. Aquests han de proporcionar-los en una llista tot els que necessiten i donar-los els diners per a poder realitzar les compres. La parella realitzarà els encàrrecs i una vegada realitzats se'ls portarà a la seua llar.

Els productes que podran sol·licitar-se en aquest servei seran aliments de primera necessitat, medicaments o productes de farmàcia o ajuda per a labors o tasques de primera necessitat que les persones tinguen dificultats per a realitzar per ells mateixos.

Els membres de l'agrupació estaran disponibles en horari de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores de dilluns a dissabte, i els diumenges de 09.00 a 14.00 hores. 

El regidor de Policia, José Manuel Ferrándiz, ha agraït a les i els voluntaris de l'agrupació de Protecció Civil de Sant Vicent la seua predisposició i col·laboració en tot moment. "La Policia Local de Sant Vicent i Protecció Civil sempre treballa en constant coordinació per a prestar la màxima ajuda a la ciutadania".

Pujar