Castellano

Comencen a administrar la vacuna de Moderna als hospitals de crònics de la Comunitat Valenciana

Comencen a administrar la vacuna de Moderna als hospitals de crònics de la Comunitat Valenciana
  • Jesús Moreno, infermer de l'Hospital de Crònics i Llarga Estada de Sant Vicent del Raspeig, el primer sanitari a rebre la vacuna

MÉS FOTOS
Comencen a administrar la vacuna de Moderna als hospitals de crònics de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

La vacuna de Moderna ha començat a arribar avui als hospitals de la Comunitat Valenciana per a ser administrada als professionals sanitaris.

Així, aquest matí han arribat les primeres dosis a l'Hospital de Crònics i Llarga Estada de Sant Vicent del Raspeig per a administrar la vacuna als 400 sanitaris del centre.

Jesús Moreno ha sigut el primer sanitari del centre en rebre la vacuna de Moderna i espera “ser el primer de molts que ens vacunarem, segons l'estratègia e vacunació del covid de la conselleria”.

Pel seu pare, María Ángeles Rueda, gerent del centre hospitalari, ha assenyalat que aquesta vacuna és “la gran esperança per a tota la població i per a nosaltres que treballem amb pacients crònics complexos”.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va comunicar que avui estava prevista la vacunació als hospitals d'atenció a malalts crònics i de llarga estada amb l'arribada de les primeres dosis de la vacuna de Moderna.

La primera remesa que ha arribat als centres sanitaris valencians compta amb 3.000 dosis d'aquesta vacuna.

Pujar