elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Variacions tèrmiques, fort vent i cels buidats: el temps per al dimarts en la Comunitat Valenciana

Variacions tèrmiques, fort vent i cels buidats: el temps per al dimarts en la Comunitat Valenciana
  • L'AEMET activa a partir de la mitjanit l'alerta groga per ratxes de vent de 80 km/h a l'interior nord de la província de Castelló

Dimarts amb variacions tèrmiques. L'equador del mes d'abril arriba a la Comunitat Valenciana amb condicions meteorològiques variables, sobretot quant a les temperatures, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Així, pronostiquen que la Comunitat Valenciana experimentarà una jornada amb el cel majorment buidat i variacions tèrmiques significatives.

En este sentit, assenyalen en el seu avanç del temps per al dimarts 16 d'abril que s'espera un descens de les temperatures mínimes a l'interior nord, mentres que en la resta es mantindran estables o experimentaran un lleuger ascens.

D'altra banda, les temperatures màximes tendiran a pujar a l'interior sud, però descendiran en altres zones, especialment a l'interior nord de Castelló, on podria ser notable.

A més, es preveu vent del nord-oest, ocasionalment fort i amb ratxes molt fortes en la mitat nord de Castelló.

En la resta de la regió, s'esperen vents fluixos i variables, amb predomini de la component este a la vesprada en el litoral i augments ocasionals d'intensitat a València.

Pujar