elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La C. Valenciana registrarà aquest dijous temperatures estiuenques amb màximes superiors als 30 °C

La C. Valenciana registrarà aquest dijous temperatures estiuenques amb màximes superiors als 30 °C
  • No es descarten ascensos extraordinaris en zones com les comarques de la Vega Baixa o el Baix i Mig Vinalopó

Els últims espertenecs de març arriben amb temperatures més pròpies de l'estiu que de començaments de la primavera, amb els termòmetres rondant i fins i tot superant els 30 °C en tot el territori.

Aquest dijous tindrem un cel poc nuvolós amb intervals de núvols alts en general, i amb alguns intervals de núvols mitjans a la vesprada en el terç nord.

Les temperatures mínimes aniran en ascens a l'interior i sense canvis o en lleuger ascens en la resta; les màximes es mantindran amb pocs canvis en zones més interiors de València i en ascens en la resta, localment notable en zones litorals i prelitorals, i sense descartar ascensos extraordinaris en punts del litoral central o de comarques alacantines com la Vega Baixa del Segura o el Baix i Mig Vinalopó.

L'Agència Estatal de Meteorologia adverteix que les temperatures màximes aconseguiran valors per damunt de l'habitual en aquestes dates. Els termòmetres estaran entre els 11 °C i 29 °C a Alacant; a Castelló marcaran entre els 10 °C i 21 °C, mentre que a València oscil·laran entre els 10 °C i 33 °C.

El vent bufarà variable fluix tendint a components sud i oest fluix amb intervals de moderat.

Pujar