elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La C. Valenciana dona la benvinguda a desembre amb pluges i a l'espera dels primers flocs de neu

La C. Valenciana dona la benvinguda a desembre amb pluges i a l'espera dels primers flocs de neu
  • L'1 de desembre arriba amb avís groc per precipitació acumulada, una pluja que podria convertir-se en neu en els punts més alts del territori

La Comunitat Valenciana donarà la benvinguda al mes de desembre amb avís groc per precipitació acumulada en el litoral nord d'Alacant. A més, segons ha avançat l'Agència Estatal de Meteorologia, aquesta pluja podria convertir-se en neu en les cotes més altes de les serres del Toro, la Tinença i Peñagolosa. D'altra banda, tampoc es descarta que la neu arribe al Racó d'Ademús.

La cota de neu estarà en els 1400-1600 m, baixant en la meitat nord a 1200-1400 metres.

Aquest 1 de desembre tindrem un cel nuvolós o cobert amb ruixats; no es descarta que vagen amb alguna tempesta i siguen localment fortes o persistents en zones litorals, preferentment en el sud de València i nord d'Alacant, i seran més febles i ocasionals a l'interior.

Les temperatures mínimes aniran en ascens i les màximes en descens. Els termòmetres marcaran entre 11 °C i 16 °C a Alacant, variaran entre els 9 °C i 15 °C a Castelló i estaran entre els 11 °C i 15 °C a València.

El vent bufarà variable fluix tendint a partir del matí a nord-est, moderat en el litoral i fluix a l'interior.

Pujar