elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Un heroi al piano: un Policia calma a una anciana a la qual intenten robar a València

Un heroi al piano: un Policia calma a una anciana a la qual intenten robar a València
Un heroi al piano: un Policia calma a una anciana a la qual intenten robar a València
  • La dona va obsequiar a l'agent amb una creació personalitzada en agraïment pel seu gest

Policia Nacional i un virtuós amb el piano. Un agent de València va acabar un servici assegut en el piano d'una anciana que acabava de ser víctima d'un intent de robatori amb força. D'esta manera, l'agent va calmar l'anciana que no va dubtar a obsequiar amb una altra creació a l'agent.

Va ser el dissabte 9 de juny sobre les 15.30 hores en el districte de Trànsits quan una dona, que es trobava en el saló de la seua casa cosint, va telefonar a la Policia Nacional per a advertir que estaven intentant entrar a la seua casa. Algú havia obert la porta de la vivenda.

Els agents de la Policia Nacional es van personar en la vivenda de la dona i un d'ells no va dubtar a asseure's al piano que l'anciana té en el menjador de la seua casa i donar curs a la música.

Va interpretar 'Comptine d'un autre été', de Yann Tiernsen -de la coneguda pel·lícula Amélie i 'Per a Elisa' de Beethoven per a calmar la dona que s'havia posat molt nerviosa per l'intent de l'hallanamiento de la seua casa.

L'agent, assegut en el piano, i la dona en el sofà, gaudint de la música, va aprofitar eixe moment per a escriure un poema al Policia. “La creació no es pot explicar i quan algú ho fa amb el cor, el gaudixes”, assegurava la dona, a la qual l'agent “m'ha fet volar la imaginació i desconnectar del problema que tinc”.

Pujar