elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València també demana usar la màscara en les instal·lacions municipals

València també demana usar la màscara en les instal·lacions municipals
  • El consistori creu que és raonable quan no es puga guardar la distància de 1,5 metres amb una altra persona durant més de 15 minuts

 

L'Ajuntament de València ha recomanat al personal municipal l'ús de mascaretes en les diferents dependències de la casa consistorial. Esta mesura ha sigut adoptada davant l'ona de contagis de malalties respiratòries com la grip o la covid de les últimes setmanes que ha motivat que la Conselleria de Sanitat haja recuperat l'obligatorietat de l'ús d'este element protector en hospitals i centres de salut.

Segons una nota interna, dirigida al funcionariat, l'Ajuntament de València considera obligatori l'ús de la mascareta en les instal·lacions sanitàries i sociosanitàries, i recomanable en les atencions personals domiciliàries i en vehicles municipals d'ús compartit.

Davant l'increment de la incidència acumulada d'infeccions respiratòries greus a la ciutat, l'Ajuntament també raona que la mascareta és recomanable quan no es pot guardar la distància de seguretat d'1,5 metres amb una altra persona durant més de 15 minuts, si es presenta simptomatologia o dificultat respiratòria, així com tos persistent o febrícula.

 

 

Pujar