elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals

València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals

  La ciutat de València ha celebrat, un any més, la festivitat dels Reis Mags. La Cavalcada, celebrada sota el lema general “Un xiquet que llig és serà un adult que pense”, es va iniciar poc després de l'arribada a l'embull número 2 del Port de Melchor, Gaspar i Baltasar, els qui acompanyats de 13 patges reals, i després de saludar a les famílies allí congregades, es van dirigir al Palau de l’Exposició. Des d'allí, el festeig real va creuar el passeig de L’Albereda camí de la plaça de L’Ajuntament, a través del Pont dels Flors - Alcaldessa Rita Barberá i recorrent els carrers de Navarro Reverter, Porta de la Mar, General Palanca, General Tovar, la Pau, plaça de la Reina i Sant Vicent Màrtir.

  L'alcaldessa de València, María José Catalá, la delegada de Festes i Tradicions, Mónica Gil, i la fallera major infantil de València, Marina García, van rebre als Reis Mags en la plaça de l'Ajuntament, on van protagonitzar l'adoració del xiquet Jesús del Betlem Municipal i la tradicional pujada al balcó de la casa consistorial, per a compartir amb València l'emoció d'este espectacle de la vespra del dia de Reis.

  Després del desembarcament en La Marina, Ses Majestats d'Orient van recórrer el centre de la capital amb una extensa cavalcada que enguany va canviar el seu estil, apostant per personatges més tradicionals (tant escenes bíbliques i contes infantils com els habituals personatges cinematogràfics de pel·lícules infantils). A més, per a fomentar la lectura va discórrer una comitiva de personatges del Quixot de Cervantes.

   

  MÉS FOTOS
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 2)
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 3)
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 4)
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 5)
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 6)
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 7)
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 8)
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 9)
  València s'ompli de màgia amb l'arribada d'uns Reis Mags més tradicionals - (foto 10)
  Pujar