elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València reasfalta 80.000 m2 de carrers

València reasfalta 80.000 m2 de carrers
  • Sandra Gómez: “Actuem per a millorar la seguretat dels carrers de 17 districtes de la ciutat, i reasfaltem trams en 28 barris”

MÉS FOTOS
València reasfalta 80.000 m2 de carrers - (foto 2)
València reasfalta 80.000 m2 de carrers - (foto 3)
València reasfalta 80.000 m2 de carrers - (foto 4)
València reasfalta 80.000 m2 de carrers - (foto 5)
València reasfalta 80.000 m2 de carrers - (foto 6)
València reasfalta 80.000 m2 de carrers - (foto 7)

L'àrea municipal d'Urbanisme està efectuant labors de manteniment i reasfaltat de carrers d'un total de 28 barris de la ciutat, que permetran disposar de quasi 80.000 metres quadrats millorats abans que acabe l'any, de 17 districtes dels 19 que componen la ciutat. “Amb estes accions de manteniment volem actuar directament als carrers més transitats de la nostra ciutat, que patixen més el flux del trànsit rodat”, ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, qui ha assenyalat que està previst que s'actue “pràcticament en tots els districtes, per tal de millorar la seguretat viària i garantir una circulació segura per als veïns i veïnes”

L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de València continua amb les labors de manteniment en els diferents barris de la ciutat per a actuar en els trams de calçada que a causa del pas del temps i al seu ús continuat puguen haver patit alguna deterioració. Les tasques a realitzar impliquen canvis de materials, reposicions i fresat de l'asfalt amb l'objectiu de renovar les calçades i trams que requerixen de treballs de manteniment per a millorar i garantir la seguretat viària.

Entre les zones amb més metres quadrats d'actuacions, cal destacar diverses vies com Hernández Lázaro, Maestro Rodrigo, Vall de la Ballestera, la glorieta de Pío Baroja i la rampa del túnel de Nuevo Centro, al districte de Campanar, que entre les seues actuacions suma 24.195 metres quadrats. A més, destaquen els districtes de Patraix, amb 18.858 metres quadrats, i l'avinguda Tres Creus en l’Olivereta, amb 6.916 metres quadrats. Dins d'estos districtes, els barris que sumen més superfície d'actuació són Sant Pau, Vara de Quart, Campanar i Benimaclet. A més, ja s'han iniciat els treballs d'asfaltat al carrer Pobla Llarga, en el barri de Benimaclet.

Pujar