elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València va passar d'una primavera avançada a un ambient totalment hivernal al gener

València va passar d'una primavera avançada a un ambient totalment hivernal al gener
  • Va registrar una màxima superior als 23 °C i una mínima de 1,9 °C

El mes de gener passat, València va registrar unes temperatures que van oscil·lar entre els 23,2 graus centígrads de màxima absoluta i 1,9 graus de mínima absoluta. Així es recull en la informació meteorològica publicada a la pàgina web de l'Oficina Municipal d'Estadística que, en l’última actualització, ha incorporat dades sobre l’oratge, a més d'altres variables de diferent caràcter referides a la ciutat. Tota la informació està ja disponible i pot ser consultada en el web https://www.valencia.es/val/estadistica/inici.

Tal com reflectix el quadre de valors publicat per Estadística Municipal, la temperatura mitjana mensual durant el mes passat a València ha sigut de 11,7 graus centígrads, lleument més alta que la mitjana de gener de l'any passat, 2022, que es va situar en 11,3 graus. L'actualització recull també la mitjana de les temperatures altes del mes, i la mitjana de les baixes: en el primer cas, la xifra correspon a 17 graus, de nou per damunt de la mitjana de les altes de gener de 2022, que va ser de 16,7 graus. Quant a la mitjana de les temperatures baixes, enguany s'ha arribat als 6,4 graus centígrads, també lleument per damunt de la mitjana de baixes de gener de 2022, que va ser de 5,8 graus centígrads. Totes les medicions reflectides en la taula actualitzada corresponen a l'Estació Meteorològica de Vivers.

A banda d'esta informació, les novetats estadístiques recullen també l'evolució de persones viatgeres a Metrovalencia, analitzades per línia (Línies 1 a 10). Les dades recullen informació desglossada per anys, entre 2018 i 2022 (excepte la Línia 10 que, òbviament, únicament registra dades de 2022). A més, en el cas de l'any passat, 2022, s'oferixen xifres també per mesos.

Les novetats estadístiques inclouen també l'habitual actualització dels apartats titulats: Indicadors de conjuntura, Visor d'Àrees Vulnerables, i Atles Temàtic VLC.

https://www.valencia.es/val/estadistica/ultimes-dades
https://estadisticavlc1.shinyapps.io/Indicadores_Coyuntura/
https://estadisticavlc.shinyapps.io/Areas_Vulnerables_2019/
https://estadisticavlc.shinyapps.io/AtlesVLC/

 

 

Pujar