22 d’octubre de 2020 22/10/20

València organitza la XXVII jornada «La prevenció de les addiccions: una missió èpica»

    L'Ajuntament, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports, ha organitzat la XXVII Jornada sobre addiccions «La prevenció de les addiccions: una missió èpica». L'esdeveniment tindrà lloc el dimarts 13 de novembre a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de València.

    El tema principal que s'hi tractarà enguany serà com afecta i es desenvolupa l'addicció als videojocs, les apostes en línia i la ludificació en la població més jove. Durant el dia tindran lloc les conferències «Neuroeducació i addiccions. Propostes ètiques per a sobreviure en l'eixam digital» i «Noves missions en prevenció de les addiccions: entrem en el joc». Així mateix, hi haurà dos taules redones: «Videojocs i apostes en línia: fortaleses i riscos» i «Actuacions concretes en prevenció de les addiccions tecnològiques».

    La jornada començarà a les 9.30 hores i finalitzarà a les 18.00 hores. Està dirigida a tota la ciutadania com una activitat tant d'informació com de formació. A més, comptarà amb la presència de la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, i la delegada del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, María Azucena Martí.

    En l'organització també han col·laborat la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD), la Universitat de València, la Direcció General d'Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana i la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

    Pujar