1 de desembre de 2020 1/12/20

Cs València exigeix una major accessibilitat a les platges de la ciutat

Cs València exigeix una major accessibilitat a les platges de la ciutat - (foto 1)
  • L'edil Javier Copovi emplaça al bipartit a ampliar-les per a persones amb discapacitat

Ciutadans (Cs) ha denunciat que l'Ajuntament de València no ha incrementat els punts accessibles a les platges del terme municipal des de fa anys a pesar que el seu ús s'ha incrementat en els últims anys.

El regidor Javier Copovi ha afirmat que “València ha de ser una ciutat del segle XXI amb unes platges accessibles. Considerem que quatre punts en els quasi 20 quilòmetres són més que insuficients i hem de facilitar més. Només tenim quatre que es troben a la Malva-rosa, El Cabanyal i Pinedo, només fins al 31 d'agost quan encara s'acudeix a prendre el bany al setembre, i el del Saler només entre les 11 i les 15 hores, una restricció inadequada i discriminatòria perquè impedeix fer-ho a les vesprades”.

L'edil Copovi proposarà ampliar els dies d'ús del punt accessible en Pinedo fins a meitat de setembre; l'horari en la del Saler per a ser accessible a les vesprades perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen acudir a les platges de la zona sud i posar un nou punt accessible a la platja del Perellonet.

Finalment, ha denunciat la falta de transparència de l'edil de Platges perquè en la pàgina web de l'Ajuntament de València no figura la memòria del 2018 de l'actuació en la zona costanera del terme municipal.

Pujar