11 d’abril de 2021 11/4/21

València, destinació turística recomanada per The New York Times

València, destinació turística recomanada per The New York Times - (foto 1)

    El diari estatunidenc The New York Times ha triat a la ciutat de València com un de les sis destinacions europeus recomanats per a passar les vacances allunyats de la massificació turística, enfront de llocs com Amsterdam, Santorini o Barcelona.

    Així en un article publicat en el popular periòdic, el periodista Andrew Ferren realitza una comparativa de destinacions que solen rebre una gran quantitat de visitants a l'any i ofereix al lector llocs alternatius, entre els quals es troba la capital del Túria. Concretament en aquest article comparatiu, València es postula com una alternativa “menys frenètica d'encant mediterrani cosmopolita” a Barcelona.

    En aquest sentit, s'apunta que el ‘Cap i casal’ té “molts dels mateixos atributs” que la capital catalana i destaca “el laberíntic centre ple d'arquitectura gòtica, romànica, renaixentista i barroca” amb la qual compta la ciutat de València.

    A més, l'autor recomana molts els de monuments que es poden visitar a València destacant especialment la Llotja de la Seda – ‘”per als puristes de l'arquitectura”-, el Palau dels *Arts o el Mercat Colón, al qual qualifica com un de “els més bells d'Europa”. Al temps, proposa als turistes que passegen pels carrers del barri del Carmen i de Ruzafa on trobaran “galeries, cafés *guays i atractives obres d'art de carrer”.

    Pujar