elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València, destinació turística recomanada per The New York Times

València, destinació turística recomanada per The New York Times

    El diari estatunidenc The New York Times ha triat a la ciutat de València com un de les sis destinacions europeus recomanats per a passar les vacances allunyats de la massificació turística, enfront de llocs com Amsterdam, Santorini o Barcelona.

    Així en un article publicat en el popular periòdic, el periodista Andrew Ferren realitza una comparativa de destinacions que solen rebre una gran quantitat de visitants a l'any i ofereix al lector llocs alternatius, entre els quals es troba la capital del Túria. Concretament en aquest article comparatiu, València es postula com una alternativa “menys frenètica d'encant mediterrani cosmopolita” a Barcelona.

    En aquest sentit, s'apunta que el ‘Cap i casal’ té “molts dels mateixos atributs” que la capital catalana i destaca “el laberíntic centre ple d'arquitectura gòtica, romànica, renaixentista i barroca” amb la qual compta la ciutat de València.

    A més, l'autor recomana molts els de monuments que es poden visitar a València destacant especialment la Llotja de la Seda – ‘”per als puristes de l'arquitectura”-, el Palau dels *Arts o el Mercat Colón, al qual qualifica com un de “els més bells d'Europa”. Al temps, proposa als turistes que passegen pels carrers del barri del Carmen i de Ruzafa on trobaran “galeries, cafés *guays i atractives obres d'art de carrer”.

    Pujar