elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València destina 480.000 euros a incentivar el desenvolupament de startups a la ciutat

València destina 480.000 euros a incentivar el desenvolupament de startups a la ciutat
  • Se subvencionarà el 100% de les despeses justificades fins a un màxim de 15.000 euros per entitat sol·licitant

MÉS FOTOS
València destina 480.000 euros a incentivar el desenvolupament de startups a la ciutat - (foto 2)

L'Ajuntament de València ha convocat les ajudes PRE SEED 2023, destinades a incentivar el desenvolupament d'empreses emergents (startups) a la ciutat de València i el termini de sol·licitud de la qual va des del 28 de setembre fins al 17 d'octubre, tots dos inclusivament.

L'objectiu d'esta convocatòria és secundar i potenciar el desenvolupament de startups en la seua etapa inicial perquè puguen evolucionar i impulsar el seu projecte des que comença com una idea. Per a participar, les empreses hauran d'haver iniciat la seua activitat empresarial entre l'1 de gener de 2020 i 12 mesos abans de finalitzar el termini de presentació d'instàncies i pertànyer a algun dels següents sectors: Agrotech/ foodtech; Cleantech/ Energy/ Sustainability; Finetech/ Insurtech/ Legaltech/ Industry; Gaming/ Entertainment/ eSports/ Web 3/ Metaverse; Health/ Wellbeing / Medtech; Logistic / Mobility / Automotive; Traveltech/ Tourism; Govtech/ Smart City; Talent/ Recruiting/ Edtech; i Social Impact.

Les startups participants hauran d'oferir solucions, productes, serveis i iniciatives aplicables en els diferents sectors seleccionats en la convocatòria i que promoguen el dinamisme innovador i tecnològic de la ciutat com hub tecnològic de referència a Europa.

La presentació de les sol·licituds s'efectuarà únicament per via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de València, en l'apartat de “tràmits”, “matèries” i dins d'estes “activitat econòmica, ocupació i consum”.

Estes ajudes subvencionen el 100 % de les despeses corrents de l'activitat realitzada correctament justificats i s'admetrà fins a un màxim de 15.000 euros per cada entitat sol·licitant que reunisca els requisits de la convocatòria.

La concessió d'ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva. Podrà presentar-se un màxim d’una sol·licitud per entitat. En cas de presentar-se més d’una, només es tindrà en compte la primera presentada segons el criteri de data i hora d'entrada en el registre. Es concediran subvencions fins a esgotar el crèdit disponible, que ascendeix a una quantia global màxima de 480.000 euros.

A més, les entitats beneficiàries podran tindre preferència per a ocupar els espais que, si escau, s'habiliten en l'edifici municipal La Farinera i entrar en el programa de preacceleració de startups en l'acceleradora pública de l'Ajuntament de València.

Les despeses que se subvencionaran són els que responen a la naturalesa i objecte de l'activitat que poden enquadrar-se dins de l'apartat de despeses de personal de l'empresa; subcontractacions; programes de màrqueting i comercialització que milloren el posicionament en el mercat i generació de nous productes i/o serveis així com a la millora dels existents. Estes despeses hauran d'haver-se produït entre l'1 de gener de 2022 fins a la data de presentació de la sol·licitud.

 

Pujar