elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València deixa arrere el fred de febrer: els termòmetres van marcar una mitjana de 10,8 °C

València deixa arrere el fred de febrer: els termòmetres van marcar una mitjana de 10,8 °C
  • Els valencians sol van poder gaudir de huit dies de sol radiant, la resta van estar marcats per la presència de núvols

Febrer ha sigut un mes amb normal precipitació i temperatura molt freda a la ciutat de València. El mercuri ha marcat una mitjana de 10,8 °C, 1,7 °C menys que la temperatura mitjana registrada a aquest mes en el període 1981-2010.

El dia 27 es va registrar la mínima del mes, de 3,5 °C; mentre que el dia 4 de febrer es va obtindre la màxima, quan els termòmetres van marcar 22,2 °C.

L'Oficina d'Estadística de l'Ajuntament de València ha actualitzat les dades de meteorologia corresponents al segon mes de l'any, i ha avançat que els valencians únicament van gaudir de huit dies de sol, quinze van ser de núvols i clars i cinc completament ennuvolats.

Quant a la precipitació mensual de febrer, a València ha sigut de 34,4 litres per metre quadrat, 0,5 litres per metre quadrat menys que la mitjana del període 1981-2010.

La primavera avança i aquesta setmana s'esperen màximes de 29 °C

Sembla que la primavera es va obrint pas a València, i aquesta setmana deixarem arrere l'ambient hivernal per a donar-li la benvinguda als dies de sol i altes temperatures.

Els termòmetres superaran els 20 °C a partir d'aquest dilluns, però serà de cara a la fi de setmana quan s'espera un pronunciat ascens que podria rondar els 30 °C. Per al diumenge, els visitants i veïns que vulguen gaudir de les Falles hauran de traure la roba d'estiu, perquè l'AEMET espera una màxima de 29 °C.

Pujar