26 de novembre de 2020 26/11/20

València asfaltarà més de 20 carrers de la ciutat

arxiu
arxiu
  • La deterioració de les vies a conseqüència del trànsit està darrere d'aqueixa renovació

L'Ajuntament ha posat en marxa una campanya d'asfaltat per a la renovació del paviment en 20 vies de la ciutat que es troben deteriorades com a conseqüència del trànsit que suporten. La  inversió prevista supera els 1.200.000 €, tal com ha anunciat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez.

Després de les inspeccions i els diferents estudis previs, la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana invertirà 1.245.188 euros en la millora de materials i l'asfaltat d'un total de 47.032 m² de paviment repartits en diferents vies de la ciutat de València. Estes labors es realitzaran durant els mesos de febrer i març a través de la contracta de manteniment de la via pública.

Les tasques a realitzar implicaran canvis de materials, reposicions i fresat de l'asfalt amb la finalitat de renovar les calçades estudiades, que requereixen de treballs de manteniment. L'objectiu és «continuar dignificant els barris en els quals se situen, així com la seguretat de les persones que circulen per estos», ha explicat la vicealcaldessa.

Entre les zones amb més metres quadrats a asfaltar cal destacar els vials del Saler (7350 m²), el carrer del Dr. Gómez Ferrer al barri de l'Exposició (3952 m²), en el barri de Montolivet l'entorn de la Glorieta d'Avinguda la Plata amb Carrer Dr. Waksman (3500 m²) i el tram d'avinguda la Plata entre el carrer Amado Granell i Dr. Waksman, en el pont sobre els ferrocarrils al final de l'avinguda Ausiàs March, al carrer Vall de la Ballestera (2400 m²) i en l'Avinguda Manuel de Falla (1864 m²) les dos al barri de Campanar.

Altres dels barris que tenen viaris proposats per a la seua millora i tasques de manteniment i asfaltat són Creu Coberta, Benimaclet, Amistat, Algirós, Sant Isidre, Camis del Grau, Cabanyal i Patraix.

Pujar