elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València Activa reuneix en South Summit 6 agents de l'ecosistema emprenedor valencià per posicionar a la ciutat com a pol tecnològic

València Activa reuneix en South Summit 6 agents de l'ecosistema emprenedor valencià per posicionar a la ciutat com a pol tecnològic
  • València Activa porta a esta fira 5 agents facilitadors de l'ecosistema valencià: Draper B, Lanzadera, SocialNest-Zubi Group, Startup VLC i Star Startups

L'Ajuntament de València, per mitjà de València Activa, reuneix 6 agents facilitadors de l'ecosistema emprenedor local en l'onzena edició de South Summit, trobada líder de l'ecosistema de la innovació i l'emprenedoria que se celebra a Madrid del 7 al 9 de juny.

València Activa participa juntament amb 5 agents clau de l'ecosistema local per a connectar amb els seus públics objectius i visibilitzar el potencial de l'ecosistema emprenedor valencià. Les entitats que participen en l'espai facilitat per València Activa són Draper B, Lanzadera, SocialNest-Zubi Group, Startup VLC i Star Startups.

El regidor d'Hisenda i Sectors Econòmics en funcions, Borja Sanjuán, ha explicat que “tornem amb més força a South Summit per a donar-nos a conéixer com a pol de referència en matèria d'innovació, coneixement i tecnologia, per a posicionar la ciutat com a bressol de talent i destinació d'inversions i, sobretot, per a visibilitzar i projectar el nostre talent local i que el món sàpia que és el moment valencià, que València és la ciutat on estar i per la qual apostar”.

Enguany, per primera vegada, València disposa d’un estand propi on mostrar el potencial que té València com a ciutat emprenedora en esta trobada a la qual acudeixen milers d'empreses emergents, inversors, representants de companyies i prop de 600 intervinents de prestigi internacional.

“Amb la participació de la delegació valenciana busquem generar noves oportunitats per a establir connexions d'impacte i alt valor afegit per als emprenedors i emprenedores de la ciutat i continuar fent créixer el nostre ecosistema”, ha explicat Sanjuán.

Durant el matí del segon dia d'esta trobada, les persones assistents al fòrum han pogut conéixer les potencialitats de l'ecosistema d'emprenedoria valenciana de la mà de la subdirectora d'emprenedoria de València Activa, Lucía Calabria, qui ha participat en la taula Spanish Sun & Startups Fun juntament amb responsables de programes d'emprenedoria i innovació d'altres ciutats espanyoles.

D'altra banda, a més de disposar d’un estand propi (núm. 53-58), València Activa ha impulsat la participació de diferents agents de l'ecosistema en llançar una convocatòria per a convidar 20 professionals de l'ecosistema valencià a prendre part en este esdeveniment de referència en el qual conéixer les últimes tendències del sector i accedir a nous contactes.

Pujar