elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València Activa i Dreamhack s'alien per a visibilitzar el talent de 5 startups valencianes de gaming en el major festival de videojocs

València Activa i Dreamhack s'alien per a visibilitzar el talent de 5 startups valencianes de gaming en el major festival de videojocs
  • Dreamhack se celebrarà entre l'1 i el 3 de juliol en Fira València, on es reuniran empreses tecnològiques, gamers, joves i agents d'inversió

MÉS FOTOS
València Activa i Dreamhack s'alien per a visibilitzar el talent de 5 startups valencianes de gaming en el major festival de videojocs - (foto 2)

València Activa s'ha aliat amb DreamHack València, el major festival de vídeo-jocs i oci digital d'Espanya i un dels majors de tota Europa, per a impulsar la innovació i l'emprenedoria en el sector gaming valencià. Gràcies a una convocatòria llançada per València Activa a través de VIT Emprende, el festival comptarà amb la presència de cinc empreses emergents valencianes del sector gaming i els e-esports en l'estand de València Activa.

“L'objectiu principal de l'espai de València Activa serà facilitar l'oportunitat a les empreses tecnològiques i digitals de València, exposar en l'esdeveniment perquè puguen donar visibilitat als seus projectes, establir relacions comercials i testar l'estat de la competència”, ha explicat la regidora de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé.

Per la seua banda, Javier Carrión, director de DreamHack València, ha assenyalat que “les empreses emergents són el futur, i atès que volem donar suport al talent local i nacional, sempre que siga possible, des de DreamHack se'ls facilitarà un espai, suport i difusió. Quin millor lloc que un festival tecnològic i d'oci digital com este per a donar veu i impulsar a nivell internacional estos projectes, que inspiren als joves gamers”.

A més de l'espai per a les startups, DreamHack València i València Activa contribuiran al foment de la innovació i la tecnologia a través de diferents iniciatives durant el festival. Així, València Activa oferirà diferents xarrades professionals enfoca-dones al desenvolupament de videojocs, oportunitats de negoci en els e-esports i el gaming.

Les startups que vulguen participar en esta edició de la mà de València Activa i Vit Emprende hauran d'enviar la seua sol·licitud a vitemprende@valenciactiva.es fins al dimecres 13 de juny de 2022 a les 12 hores, i hauran de pertànyer a xarxa VIT Emprende, tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València o acreditar haver participat en algun programa d'emprenedoria innovadora, de disseny, públic o privat, de la ciutat de València.

DreamHack València, que tindrà lloc en Fira València entre l'1 i el 3 de juliol, és el nexe perfecte entre empreses tecnològiques, gamers, joves i agents d'inversió. Es tracta d'un esdeveniment que aposta per la innovació, la tecnologia i el futur, objectiu que li ha portat a forjar una col·laboració cada vegada més estreta amb València Activa.

Segons les dades de l'organització, en esta edició de 2022 es preveu generar un impacte econòmic de 10 milions d'euros, generar més de 170 noves ocupacions i s'ha fixat l'objectiu d'incrementar la xifra de visitants de l'última edició, fins als 75.000 assistents.

Cada any, milions d'aficionats seguixen les emissions de DreamHack, i els caps de setmana del festival, que dura les 24 hores del dia, oferixen tot el relacionat amb el gaming sota un mateix sostre. Els i les assistents gaudixen de tornejos d’esports professionals, tornejos de jocs amateur i veterans, la famosa festa LAN "porta el teu propi ordinador" (BYOC), el campionat de cosplay, conferències, art, activitats, exposicions, projeccions, música en directe i molt més. La marca DreamHack forma part de ESL Gaming, l'empresa líder mundial en esports electrònics.

Pujar