elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat de València llança la primera app interactiva per a visualitzar la inserció laboral de la Comunitat Valenciana

La Universitat de València llança la primera app interactiva per a visualitzar la inserció laboral de la Comunitat Valenciana
  • El servei d'ocupació de la Universitat de València, UVocupació, presenta una dinàmica eina que permet consultar de manera senzilla i àgil els indicadors més rellevants dels estudis professionals de Grau i Màster Oficial

Els principals resultats de les estadístiques professionals de Grau i Màster, que porta realitzant periòdicament l'àrea d'Estudis i Anàlisis d’UVocupació, ja es poden consultar a través d’ EstIL, una dinàmica eina que mostra de manera senzilla els indicadors més rellevants.

Els diversos filtres disponibles ofereixen la possibilitat de consultar les dades per edició de l'estudi, nivell d'estudis (Grau o Màster), branca de coneixement, facultat o titulació. També es pot desglosar la informació segons sexe.

Amb la finalitat de revelar la qualitat de la inserció laboral, la plataforma compta amb diferents apartats informatius. En primer lloc, es detallen els indicadors utilitzats, després la formació i experiència laboral de les persones titulades i l'ocupació actual/última. 

Així mateix, es mostra la valoració dels estudiants sobre com ha ajudat la formació en la UV a desenvolupar unes certes competències (comunes en Grau i Màster) i la comparació amb la seua utilitat en l'acompliment del seu ús. 

Finalment, s'exposa l'evolució de diversos indicadors al llarg de tots els estudis i la comparació dels resultats entre diferents branques de coneixement, facultats o titulacions. En la pestanya final es presenta la fitxa tècnica de cada estudi. 

Per a disposar d'informació més detallada, amb totes les dades obtingudes en els diferents estudis, es poden veure els informes complets d'inserció laboral publicats en el web d’UVocupació.

Pujar