27 de novembre de 2020 27/11/20

La Universitat Popular ofereix 70 cursos i tallers nous al programa “Coordenades, aules obertes”

  La Universitat Popular de València llança una nova edició del programa "Coordenades. Aules obertes" amb una oferta de més de 1300 places distribuides en més de 70 cursos i tallers, de diferent format i duració en els seus centres del nucli urbà i els pobles. La major part del programa es gratuït.

  Les activitats giren al voltant de 7 àrees temàtiques diferents: Feminisme i Igualtat, Social, Benestar, Sostenibilitat, Viure en valencià,Tecnologies i Art, la major part són gratuïtes i es desenvoluparan de gener a juny de 2018.

  La regidora d'Igualtat i Polítiques inclusives, i vicepresidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha assenyalat que el programa Coordenades ve a completar l'oferta habitual de cicle llarg de la Universitat Popular, per tal de donar resposta a les inuietuds i necessitats de formació i coneixement de la ciutadania en consonància amb l'actualitat. "Es tracta d'oferir ferramentes per a la formación i la participació social però també per a generar activitat en els centres UP arrelats en cada barri i pobles de la ciutat i dinamitzar les universitats populars com espais d'encontre i de convivència impulsores de la participació social des del coneixement i la reflexió col·lectiva".

  En esta edició de "Coordenades. Aules obertes" podem trobar, entre altres, els títols "Contra el sexisme ambivalent", "Empoderament", "Alimentació equilibrada", "Maduresa eròtica", "Mindfulness i plenitud", "Respiració i benestar", "Alimentació: comprar més barat, menjar millor", "Circular amb bici amb seguretat", "Inteligència emocional", "Pintura ràpida", "Modelatge, escultura ceràmica", "El retrat: estudi socio-artístic de la persona", "Eficiència energètica", "Consum conscient i estils de vida saludable", "Bullying o assetjament escolar", "Memòria: estimula la teua ment", "Memòria: abans de que se m'oblide" o "Fotografía i vídeo amb el mòbil".

  La matrícula pot formalitzar-se online o presencialment. La matrícula online s'obri per a cada curs 7 dies abans de l'inici de les classes -mitjançant la web matricula.universitatpopular.com- i la matrícula presencial es realitza al centre UP en el que es va a desenvolupar l'activitat, en les dates assenyalades a la web http://universitatpopular.com/va/coordenades-aules-obertes-oferta-curs-2017-2018/ i també en l'aula del curs escollit en els dies i hores en que es desenvolupen les sessions.

  El programa inclou des de tallers de 2 sessions fins a cursos de més de 20 sessions, en diferents opcions d'horaris de matí i vesprada, distribuïts en més de 90 grups.

   1 comentari
  Sergillul9
  Sergillul9
  26/12/2017 10:12
  Gràcies

  Gràcies per la informació http://www.elperiodic.com/valencia/noticias/540939_universitat-popular-ofereix-cursos-tallers-nous-programa-%E2%80%9Ccoordenades-aules-obertes%E2%80%9D.html .

  Pujar