elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turistes de 27 nacionalitats participen en el primer mes del "València Summer Day"

Turistes de 27 nacionalitats participen en el primer mes del "València Summer Day"

  Fins a 27 nacionalitats diferents s'han registrat en les inscripcions del programa turístic "València Summer Day" durant el seu primer mes de funcionament.

  "València Summer Day" compleix aquest estiu la seua segona edició i és el resultat d'un projecte desenvolupat conjuntament pel Patronat de Turisme de València, a través de la seua marca turística València Turisme, i la Fundació Turismo Valencia de l'Ajuntament de València. Aquesta iniciativa compta també amb la participació de vuit empreses de serveis turístics de les comarques, la qual cosa la converteix en un exemple d'èxit del treball col·laboratiu públic-privat.

  "València Summer Day" proposa gaudir d'un dia fora de València ciutat amb vuit experiències a Gandia, Llíria, Cullera, Sagunt, Requena, Ontinyent, Bocairent i Xàtiva. Així, un autobús connecta la capital valenciana amb vuit destinacions comarcals en cadascuna de les quals el viatger gaudeix d'un dia complet amb visites guiades i dinar inclosos.

  Eixides diàries fins al 30 de setembre

  Aquestes excursions diàries o "Day Tours" ofereixen interessants propostes amb eixides de dilluns a diumenge fins el 30 de setembre. Tots els tours tenen l'eixida a les 10:00 en la plaça de l'Ajuntament de València.

  El programa inclou el desplaçament amb autobús, la recepció de visitants en els punts de destinació, les visites guiades, entrades i dinar. Els Day Trips poden adquirir-se en la web www.shop.turisvalencia.es i en les Tourist Info de la ciutat de València, a un preu únic de 45 euros per a adults i 20 euros per a xiquets de tres a 12 anys. Els menors de tres anys viatgen sense cost.

  Experiències per a cada dia de la setmana

  "València Summer Day" dedica el dilluns a Gandia i "Els Borgia". Els viatgers descobreixen el Monestir de la Valldigna i el centre històric de Gandia, originari de l'època de Sant Francesc de Borja, i el Raval, on s'assentava el barri morisc en època dels Borja, així com el propi Palau Ducal, un dels edificis més emblemàtics de la cèlebre família valenciana.

  Si el dilluns és el dia de Gandia, el dimarts es reserva a la "Simfonia de Cultures" proposada per Llíria, l'antiga ciutat íbera coneguda com "Edeta", i el dimecres al "Culture, sun & beach" de Cullera.

  Sagunt, la ciutat que va plantar cara a les tropes de Cartago en el 218 a.C, és la destinació dels dijous, mentre que el divendres és el dia enològic amb "La frontera del vi" a Requena.

  El cap de setmana, el bus del "València Summer Day" ofereix eixides a Ontinyent i Bocairent, els dissabtes, i a Xàtiva, els diumenges. Els viatgers podran gaudir d'una experiència mediterrània a Ontinyent, conéixer els "Camins de l'edat mitjana" a Bocairent, i les "Mil fonts i un castell" de Xàtiva.

  Pujar