elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
XIQUET DESAPAREGUT VALÈNCIA

Troben al xiquet de 14 anys desaparegut este dijous a València

Troben al xiquet de 14 anys desaparegut este dijous a València
  • La família confirma que el menor es troba en bon estat

Els familiars d'Álex Martín Vergun, un xiquet de 14 anys de València, ja respiren alleujats després d'aparéixer el menor, segons confirmen en xarxes socials a primera hora del matí.

Se li havia perdut el rastre a les 22.15 hores del dijous, en l'avinguda d'Aragó, en la rodalia del camp de Mestalla, tal com expliquem en elperiodic.com este divendres.

Elperiodic.com s'ha posat en contacte amb els familiars i han confirmat la bona notícia: el menor es troba en bon estat i amb els seus progenitors, després de ser trobat per la Policia Local d'El Puig.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, el menor ha sigut localitzat sa i estalvi a la platja del Puig, que ha sigut trobat este matí per uns veïns que han alertat a la Policia Local.

Desapareix una menor a Tavernes de la Valldigna

Alhora que apareixia Álex, l'Associació SOS Desapareguts emetia una alerta advertint de la desaparició d'una menor a la província de València, en este cas en la població de Tavernes de la Valldigna.

Es busca a Nayra, desapareguda des d'ara mateix fa més d'un mes, com expliquem en elperiodic.com a primera hora del matí d'este dissabte. Pots consultar més informació ací.

Pujar