elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El trinquet de Pelayo acull la presentació de les Lligues Caixa Popular d'escala i corda

El trinquet de Pelayo acull la presentació de les Lligues Caixa Popular d'escala i corda
  • Hui dimarts 20 de març es presenten dos competicions de promoció de pilota valenciana, a partir de les 19 hores

  • Participaran 10 equips i 30 jugadors

Durant el mes de març es presenten dos de les competicions més importants de les joves promeses de la modalitat, la "IV Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda" i de la "IV Lliga Promeses Caixa Popular d'Escala i Corda". En el trinquet de Pelayo, a partir de les 19 hores, coneixerem als protagonistes d'aquesta nova edició que compta amb la col·laboració de Caixa Popular, una entitat valenciana que sempre està al costat de l'esport autòcton i els seus valors. Aquesta temporada jugaran 10 equips i 30 jugadors. En la Lliga 2, jugaran 5 equips (cinc trios), mentre que en la lliga promeses jugaran 5 equips (cinc trios). En les dos competicions participaran alguns dels millors jugadors del CESPIVA i de les escoles de tecnificació, que compten amb el recolçament de la Generalitat Valenciana, a través del programa de tecnificació i perfeccionament.

Les partides d'aquestes dos competicions es disputaren en 7 trinquets de les tres províncies: Sueca, Llíria, Vila-real, Pelayo, Dénia, Castalla i Massamagrell. La Lliga promeses començara el divendres 23 de març, en el trinquet de Sueca. Mentre que la Lliga 2, començara el dimecres 21 de març, en el trinquet de Vila-real. Mentre que la Lliga 2, començara el divendres 24 de març, en el trinquet de Sueca.

La presentació estarà presidida pel president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner i el director de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular, Josep María Company. També hi haurà representació dels responsables de Tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana, Álvaro Navarro i Ismael Vidal "Fageca", així com bona part dels pilotaris participants en el campionat

Pujar