elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les tractoradas tallen les entrades de València

Les tractoradas tallen les entrades de València
  MÉS FOTOS
  Les tractoradas tallen les entrades de València - (foto 2)
  Les tractoradas tallen les entrades de València - (foto 3)

  Les tractoradas dels agricultors continuen este dijous després de les protestes enfront del port de València en la qual s'han produït altercats amb la policia i un manifestant ha sigut detingut.

  A primera hora de la vesprada els manifestants han procedit a tallar la Pista de Silla (V-31) a l'altura de Catarroja així com l'Autovia que desemboca en el Port (V-30) per la zona de MercaValencia.

  Així, dos dels principals accessos a la capital del Túria han sigut complemente bloquejats, la qual cosa està generant llargs embossos de diversos quilòmetres de vehicles parats.

  Esta és la tercera protesta conjunta de les associacions d'agricultors valencianes en només una setmana, amb la qual reclamen “un gir de les polítiques agràries i mediambientals a la Generalitat, al Govern espanyol i a la Unió Europea perquè tinguen en compte l'opinió dels agricultors i garantisquen la preferència comunitària, la reciprocitat amb les importacions de països tercers i uns controls eficaços per a evitar l'entrada de noves plagues i malalties”.

  Pujar