elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tabacalera acull una mostra amb 232 treballs de joves que reflexionen per a previndre addiccions

Tabacalera acull una mostra amb 232 treballs de joves que reflexionen per a previndre addiccions
  • L'edifici municipal d'Amadeu de Savoia reunix, fins demà, totes les propostes que han participat en la dotzena edició del concurs ‘K me Cuentas’

  • La regidora Marta Torrado ha entregat hui els premis d'este certamen organitzat pel Servici d'Addiccions “per a conscienciar a la joventut sobre el perill de les addiccions i la importància de la seua prevenció”

MÉS FOTOS
Tabacalera acull una mostra amb 232 treballs de joves que reflexionen per a previndre addiccions - (foto 2)
Tabacalera acull una mostra amb 232 treballs de joves que reflexionen per a previndre addiccions - (foto 3)

 

 

L'edifici de Tabacalera ha acollit una mostra, que romandrà exposada fins demà, amb els 232 treballs que han participat en la dotzena edició del concurs ‘K me Cuentas’, un certamen organitzat pel Servici d'Addiccions de la Regidoria de Servicis Socials “per a conscienciar a la joventut sobre el perill de les addiccions i la importància de la seua prevenció”, tal com ha recordat hui la regidora de Servicis Socials, Marta Torrado, durant el lliurament dels premis d'esta convocatòria.

La regidora ha explicat que este concurs es va iniciar “amb la finalitat que la joventut fora més conscient de l'ús que es fa de les tecnologies i de com utilitzar-les sense que interferisquen negativament en la seua vida diària”. “Però, la temàtica es va ampliar per a incloure també el risc que implica el consum de drogues, els jocs d'atzar en línia, així com les apostes esportives, que són problemes molt pròxims a joves i adolescents de hui dia”, ha afegit.

Segons les bases de la present convocatòria, dirigida a joves d'entre 10 i 18 anys, i en els casos de persones amb necessitats especials, de fins a 21 anys, hui s'han entregat 10 premis, de fins a 300 euros, segons el lloc obtingut. Estos guardons s'han materialitzat en xecs regal per a utilitzar en algun establiment del municipi de València.

La Regidoria de Servicis Socials ha destinat a este certamen un pressupost total de 2.900 euros i en esta edició també ha contemplat un premi especial a un centre educatiu, “per a premiar el seu compromís i participació”, que ha recaigut en el col·legi Santo Tomás de Villanueva-Agustinos.

Marta Torrado ha assegurat que “el lliurament d'estos reconeixements es convertix en unes oportunitats per a conéixer en persona a les autores i autors dels treballs premiats i d'escoltar les seues idees perquè siguen útils a altres joves i reflexionar sobre unes problemàtiques que afecten a tota la societat”.

En la seua intervenció, la regidora també ha tingut paraules d'agraïment “per als i les docents que s'han implicat en la motivació del seu alumnat i han realitzat una labor rellevant, ja que sempre que hi ha un professor o professora compromesa veiem alumnes motivats i participatius”. Finalment, ha agraït “la importància de les famílies en l'educació dels seus fills i filles i de com això repercutix positivament en les seues vides”.

 

 

Pujar