elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Serveis Socials decora 3 autobusos de l’EMT amb la targeta guanyadora del certamen nadalenc

Serveis Socials decora 3 autobusos de l’EMT amb la targeta guanyadora del certamen nadalenc
  • Esta acció, dirigida a l'alumnat dels centres d'atenció a la discapacitat intel·lectual de València, tracta de sensibilitzar sobre valors com la igualtat, la solidaritat i la diversitat

MÉS FOTOS
Serveis Socials decora 3 autobusos de l’EMT amb la targeta guanyadora del certamen nadalenc - (foto 2)
Serveis Socials decora 3 autobusos de l’EMT amb la targeta guanyadora del certamen nadalenc - (foto 3)
Serveis Socials decora 3 autobusos de l’EMT amb la targeta guanyadora del certamen nadalenc - (foto 4)

La plaça de l'Ajuntament ha acollit este matí la campanya de difusió del primer premi del XXVIII Certamen de Targetes de Nadal, que convoca cada any Serveis Socials, dirigit a l'alumnat dels centres d'atenció a la discapacitat intel·lectual de la ciutat. La targeta guanyadora d'esta edició anirà col·locada en l'exterior de diversos autobusos de l'EMT, per a felicitar així les festes a la ciutadania. L'acte ha sigut presentat per la regidora de Serveis Socials, Marta Torrado, i el regidor de Mobilitat, Jesús Carbonell.

“Dins de tots els actes que estem organitzant des de l'Ajuntament per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, hui hem visibilitzat la targeta guanyadora del Certamen de Targetes de Nadal entre tots els centres ocupacionals de València, amb la qual felicitarem el Nadal des de la regidoria i que estarà present en 3 autobusos de l'EMT, que recorreran els carrers de la nostra ciutat”, ha destacat Torrado. La regidora ha explicat que, en concret, esta estarà en les línies 14, 70 i 9, les tres línies circularan amb la targeta guanyadora del concurs, l'autora del qual és Esther Aznar, usuària del centre ocupacional d'Isabel de Villena.

Este certamen té com a objectiu fomentar la participació individual de les persones usuàries dels centres d'atenció a la discapacitat de València, a través de l'originalitat, la creativitat i la qualitat de les postals presentades. D'esta manera, es pretén sensibilitzar sobre valors com la igualtat, la llibertat, la solidaritat, la diversitat, el respecte i la tolerància per mitjà de la creació plàstica i artística.

Pujar