elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'entrega quatre dies després el conductor que va atropellar a un xiquet de 8 anys a València

S'entrega quatre dies després el conductor que va atropellar a un xiquet de 8 anys a València
  • La Policia ha detingut i traslladat al presumpte autor de l'atropellament a la Inspecció Central de Guàrdia

MÉS FOTOS
S'entrega quatre dies després el conductor que va atropellar a un xiquet de 8 anys a València - (foto 2)

Carpetada a la cerca del conductor escapolit que va atropellar a un menor a València diumenge passat. La Policia Local de València ha informat que el presumpte autor de l'atropellament s'ha entregat este matí en les dependències de la Policia Judicial de Trànsit de la Policia Local de València.

En eixe instant, ha sigut detingut i traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia.

L'atropellament va ocórrer el diumenge 19 de maig sobre les 15.33 hores, quan el menor creuava el pas de vianants en verd acompanyat d'un familiar. En eixe instant, un BMW Sèrie 3 de color gris, que conduïa de manera temerària, segons la Policia, va acabar atropellant al xiquet al qual va causar ferides de gravetat i va ser traslladat a l'hospital Clínic de València.

Durant quatre dies, la Policia Local de València no ha desistit de la seua investigació per a tractar de localitzar el vehicle i identificar a la persona que conduïa, de manera temerària.

De manera paral·lela a esta investigació, el Departament de Reconstrucció de Sinistres Vials de la Policia Local de València va reconstruir la forma en la qual es va produir l'atropellament i calculant la velocitat del vehicle causant del sinistre. Una reconstrucció que serà clau per a determinar la responsabilitat penal que puga tindre la persona que conduïa el vehicle quan es van produir els fets.

Actualment s'està avançant en diferents línies d'investigació que tenen l'objectiu d'aconseguir localitzar tant el vehicle com a la persona que el conduïa en el moment de l'atropellament, assenyalen fonts policials de l'Ajuntament de València.

Com es va produir l'accident?

El menor, acompanyat d'un familiar des del camí de Moncada, creuava el pas de vianants amb el semàfor en verd, quan apareix un vehicle a gran velocitat que fa cas omís del semàfor roig per a vehicles, atropella al menor i perd l'espill retrovisor esquerre. L'atropellament ha causat ferides greus al xiquet que va ser traslladat a l'hospital Clínic de València

A quants delictes s'enfronta el conductor?

La Policia Local explicava ahir que el conductor s'enfronta a tres delictes: lesions per imprudència greu; abandó del lloc de l'accident i conducció temerària amb total menyspreu a la resta d'usuaris de la via

Pujar