elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanjuán a Català: “Presentarà totes les pàgines o continuarà ocultant els seus sobresous?”

Sanjuán a Català: “Presentarà totes les pàgines o continuarà ocultant els seus sobresous?”
  • El portaveu socialista recorda a la popular que s'ha obert a l'Ajuntament el termini per presentar la declaració de béns i activitats

El portaveu del PSPV-PSOE de la ciutat de València i regidor de Desenvolupament Econòmic i Hisenda a l'Ajuntament, Borja Sanjuán, ha emplaçat a la portaveu municipal del PP, María José Catalá, a “presentar totes les pàgines de la seua declaració de béns i activitats en el Registre Municipal”. “Presentarà totes les pàgines o seguirà ocultat els sous que percep com a professora?”, ha plantejat.

Sanjuán, que s'ha pronunciat en aquests termes en el marc de la roda de premsa de la Junta de Govern, ha apuntat que, ja que el PP “sembla que s'està posant al dia en els seus pagaments, cosa que d'agrair, podria resoldre la incògnita sobre els sous de la seua síndica”.

El dirigent socialista ha felicitat irònicament PP “per tardar només tretze anys a pagar a Fira Alacant la celebració de l'assemblea de la seua junta directiva provincial en un dels pavellons” i ha recordat “els nou anys i tres mesos que va tardar a pagar el congrés nacional del Partit Popular celebrat en Fira València en el qual va eixir reelegit president de la formació Mariano Rajoy”.

“Que es posen al dia amb els seus pagaments encara que siguen amb tant de temps de retard és una bona notícia”, ha afirmat i ha assenyalat que “ja que han començat a actualitzar els comptes, seria un moment perfecte perquè María José Catalá també actualitze les seues”.

Borja Sanjuán ha explicat que s'ha obert a l'Ajuntament el termini perquè tots els regidors i regidores presenten “la declaració de béns i activitats on hem d'incloure tots de l'origen de les nostres retribucions i les quanties corresponents”. Sobre aquest tema, ha apuntat que aquest seria “un bon moment perquè Catalá buide totes les incògnites perquè continuen passant les setmanes i encara no ho coneixem de manera voluntària tots els sous que percep”.

En aquest sentit, ha animat a la portaveu popular a “presentar totes les pàgines de la seua declaració i no solament el resum”. “Crec que qui no té res a amagar ha d'estar disposat a aportar claredat i no deixar que continuen passant les setmanes sense saber quant cobra de la Universitat que va privatitzar o quant cobra d'una altra universitat per a la qual, fins que em demostren el contrari, no té demanada la compatibilitat”, ha conclòs.

 

Pujar