elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sandra Gómez: “Em compromet com a alcaldessa a que l'augment en neteja vaja a barris com a Sant Marcel·lí”

Sandra Gómez: “Em compromet com a alcaldessa a que l'augment en neteja vaja a barris com a Sant Marcel·lí”
  • La vicealcaldessa i candidata a l'Alcaldia ha atés els veïns del barri en l'espai ‘De tu a tu amb Sandra Gómez’

La vicealcaldessa de València i candidata a l'Alcaldia pel PSPV-PSOE, Sandra Gómez, s'ha compromés amb els veïns i veïnes de Sant Marcel·lí a incrementar la neteja i el manteniment dels carrers del barri després d'escoltar les seues reivindicacions en l'espai ‘De tu a tu amb Sandra Gómez’, una instal·lació que permet el contacte directe amb la candidata socialista i que, en aquesta ocasió, s'ha instal·lat en la plaça de Sant Marcel·lí.

“Hui hem estat en Sant Marcel·lí escoltant de tu a tu als seus veïns i veïnes i una de les qüestions que més s'ha reiterat i de la qual hem de prendre bona nota és la neteja i el manteniment dels carrers. És cert que com a Ajuntament hem fet una aposta decidida amb la nova contracta d'anar augmentant any a any la millora i la inversió per habitant en neteja a la nostra ciutat, però com futura alcaldessa d'aquesta ciutat em compromet al fet que aqueix increment vaja dirigit, principalment, a barris com a Sant Marcel·lí”, ha dit després d'atendre les desenes de veïns i veïnes que s'han congregat en la plaça de Sant Marcelino per a conversar amb la candidata.

“Molts veïns i veïnes reflecteixen una sensació de greuge perquè determinades zones de València més cèntriques sembla que sempre estan netes enfront de la situació dels barris. Per a mi, no obstant això, el més important són barris com aquest, barris i places on passen la major part del temps molts dels seus veïns i veïnes. Espais compartits que han de tindre el millor dels nostres esforços en manteniment i neteja i, per això, el meu compromís com a alcaldessa d'aquesta ciutat és augmentar la neteja que fem en tots els barris de la nostra ciutat”, ha manifestat.

La vicealcaldessa, per part seua, ha traslladat als veïns que s'han acostat fins a l'espai ‘De tu a tu amb Sandra Gómez’ l'esforç que està realitzant el govern municipal per a dotar de serveis i dotacions de qualitat a Sant Marcel·lí com el projecte del Corredor Verd de quatre quilòmetres que connectarà el barri amb el Parc Central i la resta de barris del sud de València, la transformació de la plaça Arquebisbe Olaechea, la renovació de les instal·lacions esportives municipals on estrena el Club de Bàsquet Petraher o la redacció de l'ampliació del Parc de la Rambleta entre molts altres.

Pujar