elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Se salta l'ordre d'allunyament, amenaça amb ganivet i agredeix a la seua àvia a València

Se salta l'ordre d'allunyament, amenaça amb ganivet i agredeix a la seua àvia a València
  • Sobre el detingut pesaven entre altres requisitòries judicials, li constava dues cerques de detenció i ingrés a la presó

  • A l'home li figurava quasi una quarantena d'antecedents policials

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 24 anys d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de trencament de condemna, amenaces greus i reclamació judicial, després d'acudir en reiterades ocasions al domicili de la seua àvia, de la qual tenia en vigor una prohibició d'aproximar-se a menys de 100 metres, agredir-la i amenaçar-la amb un ganivet. A més, a l'arrestat li constaven huit reclamacions judicials més, dues d'elles de detenció i ingrés a la presó.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van tindre coneixement que un home, que tenia vigent una ordre d'allunyament sobre la seua àvia de 75 anys, acudia al domicili de la dona per a exigir-li diners sota amenaces. A més, pel que sembla el net hauria agredit a la víctima en diverses ocasions i l'hauria amenaçada amb una arma blanca.

A causa de la situació econòmica de la víctima, quan no li podia facilitar els diners a l'home, est li trencava objectes del domicili. La dona hauria alertat a la Policia després que el seu net acudira a l'habitatge, si bé a l'arribada de la patrulla policial, aquest ja havia marxat del lloc.

Els investigadors després de conéixer les contínues amenaces que el sospitós proferia contra la seua àvia i que a més estava infringint la prohibició d'aproximar-se a ella, van establir diversos dispositius de seguretat.
Sobre el detingut pesaven entre altres requisitòries judicials, li constava dues cerques de detenció i ingrés a la presó

A l'home li figurava quasi una quarantena d'antecedents policials

 

Pujar