elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València

Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València
  • Don Felipe i Donya Letizia han mantingut una trobada amb els afectats i familiars de les víctimes, i han saludat a les unitats d'emergència que han estat al peu del canó

Ses Majestats els Reis van ser rebuts a la seua arribada al Palau de la Música de València pel president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón; la ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant; la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé; l'alcaldessa de València, María José Catalá; i el president de la Diputació de València, Vicente J. Mompó.

A continuació, Don Felipe i Donya Letizia van saludar i van mantindre una breu trobada amb els afectats i familiars de les víctimes, abans de traslladar-se a la zona de l'incendi on van conversar amb representants de les unitats que han intervingut en l'emergència: Generalitat valenciana, Policia Local, Bombers de València, Consorci provincial de Bombers, Policia Nacional, Unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana, UME, Posat d'assistència sanitària avançat del Servici d'Emergències Sanitàries Comunitat Valenciana de la Conselleria de Sanitat, IML, Creu Roja, jutges i lletrats de l'Administració de Justícia, Oficina d'Atenció a les Víctimes de la GVA, SAU, Servicis Centrals Tècnics de l'Ajuntament i Servicis Socials.

Don Felipe va voler "reconéixer el treball que han fet tots. Hem vist a través dels mitjans evidentment el que suposava, però res com estar sobre el terreny i saber el complicat que ha sigut este incendi, l'inusual i l'extraordinàriament virulent i feroç que ha sigut. Però volíem transmetre'ls a tots la nostra admiració i confiança, i gratitud per l'obstinació, el treball. Són professionals en tots els seus àmbits, però per a una societat, confiar que té els servicis adequats i els homes i dones disposats a donar-ho tot en estes circumstàncies és una tranquil·litat", per a concloure afirmant que "han donat un missatge exemplar a la societat, a tota València i a tota Espanya".

MÉS FOTOS
Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València - (foto 2)
Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València - (foto 3)
Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València - (foto 4)
Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València - (foto 5)
Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València - (foto 6)
Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València - (foto 7)
Els Reis d'Espanya mostren la seua proximitat amb els damnificats per l'incendi de València - (foto 8)
Pujar