18 de setembre de 2020 18/9/20

Puchol II participa en la Cloenda de les escoles de pilota de València

Puchol II participa en la Cloenda de les escoles de pilota de València - (foto 1)
  • Nostra Senyora del Carmen, Gil Polo i Ballester Fandos han tancat la temporada en el trinquet de Pelayo

MÉS FOTOS
Puchol II participa en la Cloenda de les escoles de pilota de València - (foto 2)
Puchol II participa en la Cloenda de les escoles de pilota de València - (foto 3)

La ciutat de València gaudeix durant tot el dia de hui de les festes de Cloenda de les diferents escoles de pilota valenciana que coordina la Federació de Pilota Valenciana i la Fundació Esportiva Municipal de València. Aquest matí han tancat la temporada 2018-2019 els centres de la ciutat de València: CEIP Ballester Fandos, CEIP Nostra Senyora del Carmen i CEIP Gil Polo.

A més han tingut la sort de comptar amb uns dels millorS pilotaris del nostre esport autòcton, Puchol II, que estava preparant l'Individual en el trinquet del Cap i Casal, entregant totes les medalles de participació als més de 40 alumnes que han participat de la matinal que han preparat els seus entrenadors amb jocs de cooperació, exercicis específics de pilota valenciana i partides amistoses en una de les més antigues instal·lacions esportives de la nostra ciutat.

Aquesta vesprada a partir de les 16.30 hores començaran la Cloenda de primària, infantil i secundària a la platja de la Malva-rosa, on s'espera que participen prop de 200 xiquets i xiquetes que durant aquesta temporada han participat en totes les activitats de les EEMM de València. Participaran aquesta vesprada els centres de: Borbotó, CEIP Santa Teresa, CEIP Rodríguez Fornos, CEIP Tomas de Montañana, IES Font Sant Lluís, IES Maritim, IES Patraix... Aquesta vesprada també s'entregaran els trofeus de les competicions de raspall per equips de la ciutat, en una gran vesprada on es faran jocs en una gran jornada amb tots els familiars i amics dels diferents centres de pilota valenciana.

A més també s'entregaran i s'han entregat samarretes de final de curs, gràcies a la col·laboració de l'entitat financera Caixa Popular.

Pujar