elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Publicacions de la Universitat de València presenta l’exposició dels seus 100 anys d’història

Publicacions de la Universitat de València presenta l’exposició dels seus 100 anys d’història
Publicacions de la Universitat de València presenta l’exposició dels seus 100 anys d’història
  • Un viatge per la història que combina tradició i modernitat i ens il·lustra sobre aspectes històrics i actuals de l'activitat editorial en el si de la UV

Publicacions de la Universitat de València presenta a partir del 26 d’octubre, i fins el proper 9 de gener, l’exposició 100 anys fent llibres, un viatge per la història que combina tradició i modernitat i ens il·lustra sobre aspectes històrics i actuals de l’activitat editorial al si de la Universitat de València, amb la mirada dirigida cap al futur.

Comissariada per les editores Maite Simón i Amparo Jesús-María, i pels historiadors Marc Baldó i Germán Perales, està organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, el Servei de Publicacions de la Universitat de València i la Biblioteca Històrica de la Universitat de València. L’exposició es desenvoluparà en dos espais diferents: la Sala Duc de Calàbria i la Sala Oberta del Centre Cultural La Nau, en horari de dilluns a dissabte de 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h i diumenges i festius de 10:00 a 14:00 h. L’entrada a l’exposició serà lliure i tindrà l’aforament limitat.

Què és l’edició universitària? Com són les editorials de les universitats? Què editen i com ho fan? Només serveixen al seu professorat? Com es garanteix la qualitat de les publicacions universitàries? Quina projecció tenen? Com arriben al públic?

Aquestes i altres preguntes trobaran resposta en l’exposició organitzada per PUV i que donarà visibilitat a la tasca de l’edició universitària per part de la Universitat de València durant aquest segle de vida.

 

Pujar