elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El primer pas de vianants intel·ligent de la ciutat ja funciona a La Marina de València

El primer pas de vianants intel·ligent de la ciutat ja funciona a La Marina de València
  MÉS FOTOS
  El primer pas de vianants intel·ligent de la ciutat ja funciona a La Marina de València - (foto 2)
  El primer pas de vianants intel·ligent de la ciutat ja funciona a La Marina de València - (foto 3)
  El primer pas de vianants intel·ligent de la ciutat ja funciona a La Marina de València - (foto 4)

  Són dos i ja estan instal·lats a La Marina de València. Des de la setmana passada, els primers passos de vianants intel·ligents de la ciutat estan en funcionament en la dàrsena valenciana: un se situa en front  l'edifici Veles e Vents i l'altre, en l'accés des del passeig marítim de la platja de Las Arenas. A partir d’ara, tots els passos de vianants de La Marina de València seran intel·ligents.

  Una tecnologia innovadora i sostenible

  La seua tecnologia combina sensors i panells LED que aconsegueixen que la calçada s'il·lumine quan les persones la creuen, advertint així de la seua presència als conductors de vehicles. A més, és un sistema sostenible que va connectat a l'enllumenat públic i que solament s'activa amb la presència de vianants, apagant-se quan els sensors deixen de detectar moviment.

  El Consorci València 2007, gestor de La Marina de València, ha contractat esta senyalització a l'empresa Stepvial, que ha implementat este sistema intel·ligent en diverses ciutats espanyoles i actualment l'està exportant a Europa i a Llatinoamèrica.

  Amb esta mesura, La Marina de València continua treballant en la promoció de la mobilitat sostenible i la millora de l'espai públic, des de la innovació, amb la finalitat de crear un front marítim més accessible i còmode per a les persones.

  Pujar