elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja pots visitar l'Exposició del Ninot 2023: horaris, preus i tot el que has de saber

Ja pots visitar l'Exposició del Ninot 2023: horaris, preus i tot el que has de saber
  • Tria als ninots que se salvaran del foc aquest 2023

MÉS FOTOS
Ja pots visitar l'Exposició del Ninot 2023: horaris, preus i tot el que has de saber - (foto 2)
Ja pots visitar l'Exposició del Ninot 2023: horaris, preus i tot el que has de saber - (foto 3)

L'arribada de febrer porta amb si la inauguració de l'Exposició del Ninot, que ha tingut lloc aquest divendres, 3 de febrer. El que suposa l'avantsala per al començament de les Falles i on podrem conéixer més de prop els primers ninots que formaran part dels monuments fallers que adornaran els carrers del cap i casal el mes vinent de març.

L'Exposició del Ninot reuneix centenars de figures cedides per les comissions falleres de València, amb l'esperança que la seua ninot siga indultat del foc, malgrat que només dos aconsegueixen la salvació cada any. En aquest 2023, els visitants podran descobrir quasi 800 ninots en una de les mostres temporals més grans del món.
Les Falleres Majors de València, Laura Mnegó i Paula Nieto, al costat de les seues Corts d'Honor i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, han sigut les encarregades d'inaugurar l'exposició i donar la benvinguda a tots els fallers i visitants que vulguen gaudir d'aquesta mostra situada en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L'objectiu de l'exposició és salvar a dues ninots del foc purificador que redueix a cendres els monuments fallers durant la Cremà, per això, els visitants podran votar pel seu favorit fins al dia 15 de març.

Horari i preu de les entrades

L'horari de l'exposició és de 10 a 20 hores de dilluns a dijous i de 10 a 21 hores de divendres a diumenge. Les entrades es poden adquirir per les vies habituals que habilita la Ciutat de les Arts i les Ciències per 3 euros i per 1,50 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, persones majors de 65 anys o amb diversitat funcional i persones sòcies de la Ciutat de les Arts i les Ciències la passada de la qual incloga el Museu de les Ciències. Les comissions falleres podran acudir de manera gratuïta.

Pujar