elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La JCF posa en marxa el compte arrere per a la celebració de la Gala Fallera

La JCF posa en marxa el compte arrere per a la celebració de la Gala Fallera
  • L'assemblea de presidents anuncia noves dates per a les celebracions falleres d'abril i maig

MÉS FOTOS
La JCF posa en marxa el compte arrere per a la celebració de la Gala Fallera - (foto 2)
La JCF posa en marxa el compte arrere per a la celebració de la Gala Fallera - (foto 3)
La JCF posa en marxa el compte arrere per a la celebració de la Gala Fallera - (foto 4)

L'Assemblea de presidentes i presidents de falla ha aprovat l'acta anterior.

L’Assemblea de presidentes i presidents ha començat guardant un minut de silenci en record i memòria de l’artista faller Manuel Algarra, de l’ex secretari general de Junta Central Fallera José María Picó i del vicepresident de la Junta Central Vicentina José Miguel López.

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha felicitat a les i els membres de JCF i als presidents i presidentes pel “repte majúscul” que han afrontat durant les Falles de 2022: “Gràcies per mantindre l’esperit faller i per treballar de manera altruista per la festa”

Galiana ha recordat que el 29 d’abril tindrà lloc la XII Gala de la Solidaritat Fallera, el dia 30 la ‘Gala dels 1’ i el 6 de maig la Dansà, i ha informat que el 8 de maig se celebrarà la processó en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, per a la qual s’ha aconseguit que puguen participar tant els representants de les comissions del 2022 com els del 2020-2021.

El president de Junta Central Fallera ha indicat que el 27 de maig tindrà lloc la Gala Fallera. S’informarà més endavant de l’aforament que establisca Fira València per a la celebració de l'esdeveniment. Per altra banda, la celebració del Besamans a la Mare de Déu està prevista per a finals del mes de maig.

Finalment, Galiana ha informat que l’últim Ple de l’Ajuntament de València va aprovar “continuar treballant conjuntament amb les comissions" i valorar les subvencions.

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha fet efectiva la dissolució reglamentària de Junta Central Fallera.

Pujar