29 de març de 2020 29/3/20

Una porta oberta per a aturats majors de 30 anys a València

Spot Empleo Mayores Valencia
Spot Empleo Mayores Valencia
  • L'Ajuntament ofereix una oportunitat laboral a persones majors de 30 anys i aturats de llarga durada amb llocs de treball i cursos de formació

MÉS FOTOS
Una porta oberta per a aturats majors de 30 anys a València  - (foto 2)

"Obrir la porta laboral a persones que moltes vegades la troben tancada". 300 llocs de treball a València per a aturats de més de 30 anys i aturats de llarga durada. És el pla que ha engegat l'Ajuntament a través de la Regidoria d'Ocupació i que pretén fomentar l'ocupació i la formació per a adults.

La campanya*Oportunitats -així es denomina el projecte llançat des de València Activa- proporcionarà un contracte directe per als beneficiaris així com places en cursos de formació digital i altres competències útils. L'objectiu, ajudar principalment a generar ocupació i fomentar l'empleabilitat.

Així ho ha explicat la regidora responsable de l'àrea, Sandra Gómez: "Volem ajudar a aquelles persones que necessiten de l'Administració pública per a la seua inserció o una orientació després d'anys cercant una oportunitat sense èxit". Este projecte de gran envergadura s'ha dut a terme des de València Activa, que aglutina tota l'oferta en matèria d'ocupació, emprenement i formació de l'Ajuntament.

D'esta manera, Oportunitats va a oferir tota una bateria d'accions per a impulsar l'ocupació, des d'ofertes de treball que es podran consultar a través de lAgència d'Ocupació València Activa o presencialment en les 8 oficines de Barris per l'Ocupació. El propi Servef serà l'encarregat de realitzar una preselecció de candidats.

A més es van a organitzar cursos de formació per a pal·liar la bretxa digital i programes per a orientar a persones parades que, per exemple, vénen del sector de la construcció perquè reciclen el seu perfil professional en uns altres que actualment són més demandats. D'altra banda, tal com ha informat la regidora, es preveu la formació en altres matèries com a idiomes, i s'impulsarà la participació d'estes persones parades en programes i plans d'ocupació i formació.

Les persones interessades poden trobar més informació sobre estes noves mesures a través de la pàgina web de València Activa o bé en els esmentats centres de Barris per l'Ocupació.

Pujar