elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El període mitjà de pagament a proveïdors de l’Ajuntament de València és de 23’99 dies

El període mitjà de pagament a proveïdors de l’Ajuntament de València és de 23’99 dies
  • La Junta de Govern aprova les subvencions als clubs esportius no professionals de la ciutat

La Junta de Govern ha publicat el període mitjà de pagament a proveïdors de l’Ajuntament de València, que se situa en 23’99 dies al mes de maig. Així, el regidor d’Hisenda en funcions, Borja Sanjuán, qui ha comparegut en acabar la roda de premsa de la Junta de Govern acompanyat del vicealcalde en funcions, Sergi Campillo, ha explicat que “es tracta del millor període de pagament d’enguany i millorem la mitjana de l’any passat, que ja era el millor període de pagament de la història”.

Sanjuán ha afegit que “ens n’anem no només amb les mans netes i el cap ben alt sinó també amb la caixa plena i les factures pagades”.

El govern municipal en funcions ha aprovat també hui les línies d’ajudes a entitats esportives sense ànim de lucre de la ciutat de València. En total, es tracta d’una línia d’ajudes d’1.400.000 euros i, enguany, com a novetat, inclou una línia de subvencions per a l’esport de persones amb algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial. Igualment també s’hi podran presentar aquelles entitats que, sense estar federades, empren l’esport inclusiu com una activitat lúdica i d’integració fora de les esferes de l’esport competitiu.

A més, s’inclou la novetat que l’Ajuntament avançarà enguany per primera vegada el 75% de la quantia d’esta subvenció als clubs esportius en comptes d’esperar a la justificació final de les factures. L’última temporada s’acolliren a estes ajudes 179 clubs, entitats i federacions esportives de la ciutat.

Per últim, el govern municipal en funcions ha aprovat hui la modificació del PGOU de l’edifici de prototeràpia de l’Hospital la Fe. Es tracta d’una instal·lació que es destinarà a acollir una tècnica de radioteràpia de gran precisió per al tractament del càncer. El nou edifici estarà connectat amb l’antic per una passarel·la i també hi haurà una nova zona d’aparcament en altura.  

Pujar