16 de novembre de 2019 16/11/19

Pelayo i Sueca esperen les semifinals de la Lliga Dos Caixa Popular

Pelayo i Sueca esperen les semifinals de la Lliga Dos Caixa Popular - (foto 1)
  • Aquesta setmana es decidiran els finalistes d'aquesta competició de tecnificació de la modalitat d'escala i corda

Les semifinals de la V Lliga Dos Caixa Popular d'escala i corda es jugaran aquesta setmana en els trinquets de Pelayo i Sueca, amb dos partides que segurament seran molt igualades i on s'espera poder gaudir d'aquestes quatre formacions. Hui dijous 7 de novembre es jugarà a partir de les 16.30 hores, la primera semifinal de la competició de tecnificació en el trinquet de Pelayo. S'enfrontaran l'equip de Petrer, campió de la primera fase, després d'aconseguir tres victòries i sumar nou punts. David d´Algimia, Alex de Vinalesa i Sáez de Petrer han demostrat que de moment són el millor equip de la competició, guanyant totes les partides a més de demostrar un gran estat de forma tots els seus jugadors. Davant tindran a l'equip representatiu de Vila-real, que ha perdut les tres partides però que a poc a poc es van acoplant i estan jugant a gran nivell. Martí I de Montcada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Efrén de El Puig que sustituirà a Edu de Benaguasil, poden donar la gran sorpresa ja que tenen un gran potencial. En la primera fase aquests dos equips es van enfrontar en el trinquet de Pelayo, amb victòria per a l'equip de Petrer, que va guanyar per 60 a 35.

La segona semifinal es jugara en el trinquet Eusebio de Sueca, demà divendres 8 de novembre, a partir de les 16.45 hores. S'enfrontaran l'equip representatiu de Massalfassar, amb Julio d'Alginet, Rafa de Massalfassar i Óscar de la Pobla de Vallbona que substituirà a Guillem d'Alginet contra l'equip representatiu d'Alcàsser que jugarà amb Jesús de Baronia, Javier de Montserrat i Adrià d'Alginet. Els dos equips han mostrat unes prestacions molt semblants en la primera fase. Massalfassar, ha guanyat dos partides, sumant quatre punts. Alcàsser, ha guanyat una partida, sumant tres punts, encara que tots dos han sumat els mateixos jocs a favor i en contra en la primera fase es van enfrontar aquests equips també en el trinquet de Sueca, amb victòria per 60 a 55 per a l'equip de Massalfassar. La gran final es jugarà la setmana següent amb la presència dels millors equips d'aquesta edició.

Programació de les semifinals de la V Lliga Dos Caixa Popular:

- Dijous 7 de novembre, trinquet de Pelayo:

16:30 hores. David d´Algimia, Alex de Vinalesa i Sáez de Petrer contra Martí I de Montcada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Efrén de El Puig

 - Divendres 8 de novembre, trinquet Eusebio de Sueca:

16:45 hores. Julio d'Alginet, Rafa de Massalfassar i Óscar de la Pobla de Vallbona contra Jesús de Baronia, Javier de Montserrat i Adrià d'Alginet.

ocultar
Pelayo i Sueca esperen les semifinals de la Lliga Dos Caixa Popular
Pujar